Thursday, May 30, 2024
Jurnalism corect


Gabriela Firea continuă atacul la adresa fondatoarelor Asociației „Dăruiește Viață”: Le-am stricat strategia de anul viitor în care voiau să branduiască un candidat politic

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 31 octombrie 2019 Etichete: , , , ,

Gabriela Firea continuă atacul la adresa celor două fondatoare ale Asociației „Dăruiește Viață” pe care le acuză că fac jocuri politice prin campania de strângere de fonduri pentru construirea spitalului oncologic pentru copii. Asta după ce ieri a afirmat că în spatele Asociației s-ar afla Vlad Voiculescu, candidatul Plus la Primăria Capitalei. 

„Cele două doamne fac campanie electorală unui candidat la primăria Capitalei. Le-am stricat strategia de anul viitor în care voiau să branduiască un candidat politic că doar el și încă doi-trei prieteni au ridicat un spital. Sunt convinsă că nu toți donatorii au culoarea politică a acestor doamne și a acestui domn”, a declarat Gabriela Firea într-un interviu la dcnews.ro.

Acuzațiile Gabrielei Firea au fost dezmințite atât de Oana Gheorghiu dar și de Carmen Uscatu care au anunțat deja că o vor da în judecată.

„Doamna Firea încearcă o mârșavă manipulare, susținând că eu și Carmen Uscatu suntem doar niște marionete ale lui Vlad Voiculescu
Doamna Firea a lansat un atac mizerabil la munca și reputația noastră. Va trebui să dovedească spusele, căci 10 ani de muncă și luptă pentru șansele la viață ale copiilor bolnavi de cancer nu merită a fi terfeliți în acest fel”, a scris Oana Gheorghiu pe Facebook.

Pe de altă parte, Gabriela Firea neagă că a declanșat acest scandal pentru a îi face rău Vioricăi Dăncilă și pentru a prelua șefia Partidului Social Democrat.

„Se spune pe prin mediile citite și de lideri PSD că aș avea întâlniri ascunse, secrete, cu anumiți lideri din CEx pentru a o da jos pe doamna Dăncilă. Nu este adevărat. Nu am participat la nicio întâlnire, nu voi participa la nicio întâlnire și nu voi intra în niciun scandal. Sunt membru PSD, am pierdut toate funcțiile la un moment dat, am rămas simplu membru de partid, nu am denigrat formațiunea politică, m-am bătut cu Liviu Dragnea. Nu m-am bătut cu PSD.

Acum se vorbește în derâdere: ce dacă s-au majorat pensiile și salariile, ce dacă s-au majorat alocațiile pentru copii și sprijinul mamelor care stau acasă cu copii.

Suntem văzuți ca răul absolut, ca răul de pe planetă”, a mai spus Gabriela Firea.

Foto: INQUAM PHOTOS/Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW