Tuesday, June 28, 2022
Jurnalism corect


Gabriela Firea: Cerem demisia lui Vlad Voiculescu. România are nevoie de un ministru al Sănătății responsabil

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 20 ianuarie 2021

PSD cere demisia ministrul Sănătății, acuzându-l pe Vlad Voiculescu că ar fi refuzat, timp de o lună, să se prezinte la evenimentele legate de campania de vaccinare împotriva COVID-19, că ar fi intrat în conflict cu primarii cu privire la înființarea centrelor de vaccinare și că ar fi ignorat problemele legate de funcționarea platformei de programări. 

Cerem demisia ministrului USR-Plus al Sănătății, Vlad Voiculescu, care se dovedește un veritabil subminator al campaniei de vaccinare, pe care o decredibilizează prin minciuni penibile, precum cea că Japonia, spre deosebire de România, n-ar avea acces la vaccin și de aceea, vezi Doamne, nu-și vaccinează populația”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Gabriela Firea susține că ministrul Sănătății ar fi mințit intenționat pentru a acoperi „incapacitatea sa” de a coordona campania de vaccinare.

În realitate, mai multe țări dezvoltate între care Japonia, Taiwan, Noua Zeelandă, Australia, Coreea de Sud, au amânat deliberat vaccinarea populației pentru a aștepta noi rezultate ale testelor clinice și pentru a vedea ce se întâmplă în țările care își vaccinează deja cetățenii. Voiculescu nu poate susține că nu știe realitatea! Însă minte intenționat pentru a acoperi haosul, debandada, dar și incapacitatea sa de a coordona campania de vaccinare”, a adăugat senatorul PSD.

Senatorul PSD a afirmat că Vlad Voiculescu ar fi fugit de răspundere „încă din prima zi” a mandatului.

De altfel, a fugit de răspundere încă din prima zi, a refuzat timp de o lună să apară la evenimentele legate de campania de vaccinare si să dea declarații, a intrat în conflict cu primarii și a întârziat astfel constituirea centrelor de vaccinare și a ignorat problemele legate de funcționarea platformei online. Prin urmare, PSD cere demisia ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu. În această perioadă de criză de sănătate profundă România are nevoie de un ministru al Sănătății responsabil, capabil să ia decizii care rezolvă problemele, nu de un mincinos și-un dezertor incapabil”, a precizat senatorul PSD.

CITEȘTE ȘI: PSD: Guvernul să demisioneze dacă până la finalul lunii septembrie nu sunt imunizați 10,4 milioane de oameni

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW