Saturday, April 20, 2024
Jurnalism corect


Gabriela Firea acuză conducerea PSD de ezitare în privința candidaturii sale la Primăria Capitalei: „Sunt prezentată drept candidatul ‘Deocamdată'”

By Preda Maria , in Politic Stirile zilei , at 29 ianuarie 2024 Etichete: , ,

Gabriela Firea, liderul PSD București, și-a exprimat duminică nemulțumirea cu privire la o posibilă ezitare din partea conducerii PSD în ceea ce privește candidatura sa la Primăria Capitalei. Firea a declarat că se simte în prezent catalogată drept candidat temporar. A subliniat că va aborda problema în cadrul discuțiilor interne din partid și a adăugat că politica este un „sport de echipă” și nu poate acționa de una singură, ca și cum ar fi un „haiduc”, decis să ia măsuri radicale dintr-un impuls de supărare.

Gabriela Firea a subliniat că este hotărâtă să candideze pentru Primăria Capitalei, bazându-se pe experiența sa din cei 4 ani în funcția de primar și pe echipele și proiectele ce le-a avut în coordonare.

În privinţa Bucureştiului, ştiţi, mi se spune, tu trebuie să te hotărăşti şi eu am spus de fircare dată, şi asta pot să spun public, nu e nicio discuţie confidenţială sau vreun secret că eu sunt foarte hotărâtă, ltiu ce am făcut în cei 4 ani de primar, pe ce echipă m-am bizuit, pe ce tehnicieni, ce proiecte am lăsat la Primăria Capitalei şi ştiu ce s-a întâmplat în cei trei ani şi ceva. Problema este că politica este un sport de echipă, dacă nu suntem împreună în echipă dornici să revenim la primărie şi să facem lucruri pentru oameni (..) Eu nu pot de una singură, eu nu sunt un haiduc, să mă duc să spun, gata, m-am supărat că există o ezitare şi nu sunt anunţată oficial, eu mă duc şi îmi fac culoar separat. Eu sunt membru al acestei echipe şi aici rămân, în această echipă. Am votat PSD şi când nu eram membru PSD”, a declarat Gabriela Firea.

Ea și-a exprimat frustrarea față de o posibilă ezitare din partea conducerii PSD și a subliniat că vede o posibilă ezitare din partea conducerii PSD față de candidatura sa la Primăria Capitalei.

Aşa simt, pentru că s-a statuat un nou termen de candidatul deocamdată. Eu sunt prezentată drept canadidatul deocamdată, că deocamdată sunt candidat dar e posibil ca…lucru care, spun sincer, nu mă face să mă simt foarte bine şi foarte susţinută dar aceasta fiind o problemă internă, o voi tranşa în interiorul partidului”, a răspuns Firea, întrebată fiind dacă resimte ezitarea din partea PSD.

Gabriela Firea a subliniat importanța unității în rândul liderilor politici din București, spunând că este necesar ca primarii celor șase sectoare să colaboreze între ei. Ea a insistat asupra dialogului deschis și a susținerii reciproce în stabilirea candidaturilor pentru alegerile locale.

În ceea ce privește posibilitatea de a pleca din partid în cazul în care nu va fi desemnată din partea PSD pentru Primăria Capitalei, Firea a afirmat ferm că nu va lua o astfel de decizie.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW