Friday, May 24, 2024
Jurnalism corect


Gabriela Firea a mărturisit că a vrut să plece din România: Probabil în altă țară aș fi avut mai mulți bani

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 2 decembrie 2019 Etichete: , , ,

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a declarat că în perioada studenției a vrut să plece din România „oriunde în Europa sau în Statele Unite”, dar faptul că s-a căsătorit și a devenit mamă a făcut-o să își schimbe gândirea.

Întrebată la o emisiune TV ce înseamnă pentru ea România, Gabriela Firea a mărturisit că s-a gândit, la un moment dat, să plece din țară.

„O țară din care am vrut să plec când am venit de la Bacău în București la studii, la facultate. Am vrut să plec după facultate oriunde în Europa sau în Statele Unite, dar m-am îndrăgostit de București, de bucureșteni, m-am căsătorit, l-am avut pe Tudor. La 23 de ani deja eram mamă și nu am mai putut pleca din acest oraș superb care, într-adevăr are și multe probleme de dezvoltare, pe care încercăm să le rezolvăm în fiecare zi și îmi doresc un București modernizat (…) Sunt un român care nu și-a putut părăsi țara pentru un trai mai bun. Probabil că în altă țară aș fi avut mai mulți bani, dar banii pentru mine nu sunt pe primul loc. Am decis să rămân în țară și nu îmi pare deloc rău. Sunt îndrăgostită de țara mea, de orașul meu, de români, chiar și de cei care mă critică”, a spus Firea, la RTV.

În plus, vineri, Gabriela Firea a criticat declarația lui Nicolae Bădălău referitoare la românii din diaspora, argumentând că și mama și fratele ei au lucrat în străinătate.

„Mama mea a lucrat 10 ani în Italia. Fratele meu, 6 ani. Am multe rude, prieteni și foști colegi care lucrează în Italia, Spania, Germania, Israel, chiar în Statele Unite ale Americii. Nu pot fi de acord cu declarațiile din ultimele ore despre ce reprezintă diaspora. Nu vreau să polemizez cu proprii colegi de partid, nici să ies în evidență, dar tăcerea mea, și a celorlalți colegi, ar însemna că toți gândim la fel”, a scris primarul general, Gabriela Firea, pe Facebook, referindu-se la declarațiile lui Nicolae Bădălău, despre românii din Diaspora.

Sursă foto: Octav Ganea/ Inquam

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW