Wednesday, February 28, 2024
Jurnalism corect


Gabriela Firea a fost aleasă președinte al PSD București: Mandatul meu a însemnat și înseamnă un succes administrativ/ Ciolacu: Partidul trebuie să recunoască valoarea Gabrielei Firea

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 16 decembrie 2019 Etichete: , , ,

Gabriela Firea a fost aleasă președinte al Partidului Social Democrat București, după aproape patru ani de interimat.

”Am obținut un scor bun și dorim să îl reedităm. Avem parte de o opoziție distructivă, care nu construiește nimic, nu lasă nimic în urmă, ci doar fake-news-uri și etichete false. Nu doresc să primesc lecții de la oameni care au condus orașe cu 20-30.000 sau 150.000 de oameni. Noi avem 4,5 milioane. Nu primesc lecții de la oameni care conduc orașe cu 150 de străzi. Noi avem peste 5.000 de străzi. Primesc lecții de la primarul Parisului.

Medicii nu mai pleacă. Guvernul le-a mărit salariile, noi le-am cumpărat locuințe. Mandatul meu de președinte interimar al PSD București a însemnat și înseamnă un succes administrativ.”, a spus Gabriela Firea.

Primarul Municipiului București, Gabriela Firea, a declarat că atunci când și-a preluat mandatul a găsit un blocaj total de care responsabilă este „dreapta”.

„Pentru a reedita succesul de acum 3 ani si jumatate avem nevoie de dvs, cei care suportati o opozitie distructiva in Capitala, care nu lasa nimic in urma, inventeaza tot felul de critici, etichete, chiar porecle. Ce a insemnat dreapta in Bucuresti? Cand am ajuns primar general, dupa ani de zile in care dreapta a stapanit Bucucurestiul, directori, membri in AGA, in CA, conducatori de institutii, nu se pot deroba de lipsa de modernizare din Bucuresti. Ce am gasit eu? Toate proiectele mari de infrastructura, blocate. Am preluat stafeta de la un primar general PNL, nu am preluat stafeta de la Oprescu, nu, un an de zile a fost dl Sava de la PNL, intr-un an de zile s-a blocat totul la Bucuresti, toate marile investitii. Mi-a trebuit un an si jumatate sa dezghet toate santierele, asta a insemnat dreapta in Bucuresti”, a precizat Gabriela Firea.

Marcel Ciolacu: Cei care au condus acest partid puteau face mai mult pentru București

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni la conferința de alegeri a liderului PSD București că fosta conducere s-a temut de „ascensiunea” Gabrielei Firea și a încercat să-i „tragă frâna de mână”.

„Va fac o marturisire, partidul nu a sprijinit PSD Bucuresti pe masura aportului pe care l-a avut Firea. Partidul putea si trebuia sa o sprijine pe Firea ca Primar General. Cei care au condus acest partid puteau face mai mult pentru Bucuresti. A fost o temere a fostei conducere PSD fata de primarul general. Este al doilea cel mai votat om din Romania. Acest lucru trebuie recunoscut, este membrul de partid cel mai votat. Asta e motivul pentru care au incercat sa-ti traga frana de mana si s-au temut de ascensiunea ta”, a zis Ciolacu.

Eu sunt alaturi de Gabriela Firea. PSD a castigat cele mai multe voturi aici in Bucuresti la prezidentiale, este o realitate de care trebuie sa tinem seama. Daca PSD e puternic aici, la Bucuresti, PSD e puternic in intreaga tara. PSD trebuie sa recunoasca valoarea Gabrielei Firea. Aici la Bucuresti se va da batalia decisiva”, a mai zis Ciolacu.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW