Sunday, May 26, 2024
Jurnalism corect


Gabriel Oprea intervine în scandalul izbucnit în PSD: Nu am venit la ciolan, am venit la greu/Am fost invitat să revin în PSD

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 25 noiembrie 2019 Etichete: , , ,

Noua poziție de membru cu drept de vot în Comitetul Executiv a lui Gabriel Oprea a provocat un val de critici și tensiuni în interiorul PSD. Fostul ministru de Interne afirmă, într-un mesaj pe Facebook, că a fost invitat să revină în Partidul Social Democrat și că „nu a venit la ciolan, ci la greu”.

„Apartenenta mea la Partidul Social Democrat este una fireasca. Am fost invitat sa revin in PSD, iar dorinta mea este sa sprijin militarii si politistii, din orice perspectiva.

Nu am venit la ciolan, am venit la greu, sa ajut si cred ca trebuie sa fim uniti pentru a fi puternici, sa construim, sa intarim, sa strangem randurile, nu sa distrugem.

Cred ca Partidul Social Democrat are nevoie acum de unitate, are nevoie sa-si adune fortele si sa se pregateasca temeinic pentru a castiga alegerile importante de anul viitor. Pentru aceasta, cei din PSD au nevoie sa inteleaga cu adevarat ce i s-a intamplat partidului in ultimii ani si sa puna capat dezbinarii”, a scris Gabriel Oprea, pe pagina sa de Facebook.

Gabriel Oprea a fost surprins, duminică, în ziua alegerilor prezidențiale, la sediul PSD din șoseaua Kiseleff. Întrebată de prezența fostului ministru la sediul partidului, Viorica Dăncilă a spus că PSD a făcut un protocol de colaborare cu Uniunea Militarilor și Polițiștilor.

Primarul General al Municipiului București, Gabriela Firea, a criticat-o pe Dăncilă fiindcă a decis să îl facă membru cu drept de vot în Comitetul Executiv pe fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea.

Mai multe detalii AICI.
sursa foto: Inquam Photos/George Călin

 

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW