Sunday, July 14, 2024
Jurnalism corect


Gabriel Mutu neagă că i-ar fi trimis pe pensionari să întrerupă conferința de presă a PNL

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 5 iulie 2020 Etichete: , , , , ,

Nicio persoană care a participat duminică la evenimentul PNL nu a fost trimisă de Partidul Social Democrat sau de Primăria Sectorului 6, afirmă primarul Gabriel Mutu, citat de AGERPRES.

„Primul lucru pe care ar fi trebuit să îl facă doamna ministru Violeta Alexandru era să îşi ceară scuze cetăţenilor din sector pentru dezastrul lăsat de guvernarea liberală după mandatul 2012 – 2016. Ar face bine să nu denatureze realitatea şi să nu se mai filmeze în faţa clădirilor proprietate privată, pe care le prezintă ca fiind în administrarea Primăriei Sector 6, pentru că nu sunt. Să îşi asume nenorocirile pe care cei din guvernarea PNL le fac oamenilor amărâţi şi să nu mai dea vina pe altcineva pentru neputinţa PNL de a face ceva bun. Să majoreze pensiile, aşa cum este prevăzut în legea promulgată de PSD. Nicio persoană care a participat la acest eveniment nu a fost trimisă de PSD sau de autoritatea locală. Altă dezinformare transmisă de doamna ministru şi echipa PNL Sector 6″, precizează Gabriel Mutu.

Precizările sale vin în contextul în care trei pensionari au întrerupt conferința de presă pentru lansarea candidatului PNL la Primăria Sectorului 6, Ciprian Ciucu. Unul dintre aceștia a devenit extrem de agresiv în momentul în care a luat cuvântul ministrul Muncii, Violeta Alexandru, și a putut fi cu greu temperat de persoanele prezente la eveniment.

Ciprian Ciucu a declarat că pensionarii ar fi recunoscut în fața sa că au fost trimiși de către primarul social-democrat de la Sectorul 6, Gabriel Mutu.

„Acum o jumătate de oră câțiva pensionari au venit să întrebe dacă aici este evenimentul. Au zis că au fost trimiși de PSD Sector 6. Este o tehnică de bruiere pe care Gabriel Mutu și PSD Sector 6 au pus-o la cale,” a declarat Ciprian Ciucu.

Sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW