Monday, May 20, 2024
Jurnalism corect


Fundația SMURD achiziționează, în urma unei donații, prima secție de terapie intensivă mobilă din România

By Vîrban Robert , in #NeImplicam Stirile zilei , at 8 aprilie 2020 Etichete: , ,

Fundația pentru S.M.U.R.D. cu sprijinul Lidl Romania, achiziționează prima secție de terapie intensivă mobilă din țara noastră, în valoare de 264.930 de dolari, care va putea prelua pacienții în stare critică ca urmare a infecției cu noul coronavirus.
Această secție mobilă de terapie intensivă pe structura unui tir poate fi deplasată rapid oriunde în țară, crescând capacitatea celor mai aglomerate spitale de a oferi îngrijire pacienților la cele mai înalte standarde. Secția va fi amplasată în curtea unui spital supraaglomerat de primă linie, putând fi racordată atât la rețeaua electrică cât și la cea de oxigen a spitalului și va putea prelua un număr de 12 pacienți cu indicație de îngrijire în terapie intensivă.
Acest tip de unitate mobilă va fi inclusă în dotarea României de răspuns la dezastre și va putea fi folosită în orice situație de catastrofă care generează victime multiple, cum ar fi în cazul unui cutremur. După încheierea acestei crize, unitatea de terapie intensivă mobilă va putea funcționa inclusiv ca un centru mobil de simulare pentru medicii rezidenți în ATI și medicină urgență.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More on that Topic: mainnews.ro/fundatia-smurd-achizitioneaza-in-urma-unei-donatii-prima-sectie-de-terapie-intensiva-mobila-din-romania/ […]

  • … [Trackback]

    […] Find More on that Topic: mainnews.ro/fundatia-smurd-achizitioneaza-in-urma-unei-donatii-prima-sectie-de-terapie-intensiva-mobila-din-romania/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW