Wednesday, April 24, 2024
Jurnalism corect


Frații Tate riscă să fie condamnați la închisoare pe viață, în Marea Britanie. Ce fapte ar fi comis milionarii din Pipera

By Redactia , in Stirile zilei , at 13 martie 2024

Frații Andrew și Tristan Tate  riscă să fie condamnați la închisoare pe viață în Marea Britanie, după ce, pe numele lor, au fost emise mandate europene de arestare pentru agresiune sexuală și viol. Autoritățile din România ar fi fost informate cu privite la modul de operare și numărul de plângeri aflate în lucru pe masa procurorilor britanici.

Surse judiciare au afirmat că procurorii englezi ar fi informat autoritățile din țara noastră că pe numele celor doi ar fi fost formulate, în total, 21 de plângeri, pentru viol și agresiune sexuală.

Sursele citate au precizat că unele dintre victime ar fi fost drogate și mai apoi supuse unor perversiuni sexuale dintre care unele chinuitoare, iar faptele ar fi fost comise în perioada 2012 – 2015. Aceleași surse au afirmat că fiecare dintre aceste plângeri le poate aduce fraților Tate condamnări la închisoare pe viață, în condițiile în care justiția britanică este nemiloasă față de infracțiunile de natură sexuală. Mai multe detalii, pe Gândul.ro.

 

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW