Friday, April 12, 2024
Jurnalism corect


Frații Tate, eliberați. Vor fi extrădați în Marea Britanie la finalul procesului din România

By Ana Teșcan , in Justitie Stirile zilei , at 12 martie 2024

Curtea de Apel București (CAB) a aprobat marți, 12 martie, cerea Marii Britanii de extrădare a fraților Andrew și Tristain Tate. Instanța a amânat însă predarea celor doi către autoritățile de la Londra până la finalizarea procesului din România.

„Instanţa a dispus amânarea predării persoanei solicitate până la soluţionarea definitivă a cauzei ce formează obiectul dosarului penal nr. 18906/3/2023 aflat pe rolul Tribunalului Bucureşti — Secţia | Penală, iar în cazul în care, în respectiva cauză faţă de persoana solicitată se va pronunţa o hotărâre de condamnare la pedeapsa închisorii cu executare în regim de detenţie, până la punerea în libertate ca urmare a liberării condiţionate sau până la executarea pedepsei la termen”.

CAB a dispus totodată punerea în libertate a celor doi, după ce luni seară polițiștii ilfoveni au descins în casa lor din Pipera și i-au ridicat, iar ulterior procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București au decis să emită ordonanțe de reținere pentru 24 de ore.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW