Saturday, February 24, 2024
Jurnalism corect


FOTO Protest la Vila Lac, înainte de ședința decisivă a liberalilor. Suluri de hârtie igienică, aruncate la intrare

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 8 noiembrie 2021

Mai multe persoane s-au strâns la Vila Lac pentru a protesta față de intenția liberalilor de a forma un nou guvern alături de PSD, înainte de ședința în care conducerea PNL ar urma să aleagă dacă continuă negocierile pentru formarea unei noi majorități cu USR sau cu social-democrații.

Cei nemulțumiți de intenția PNL de a forma un nou guvern alături de PSD au aruncat mai multe suluri de hârtie igienică pe jos, în fața intrării de la Vila Lac.

Mai mult, protestatarii au adus un vas de toaletă pe care au lipit un afiș cu USL, făcând aluzie la alianța electorală dintre cele două partide, fondată în anul 2011, pentru alegerile din 2012.

Ședință decisivă în PNL

Liderii Partidului Național Liberal urmează să se reunească de la ora 19:00 în Biroul Politic Național pentru a decide dacă vor forma o majoritate cu PSD și UDMR sau vor reface coaliția de dreapta, alături de USR. În același timp, conducerea PSD a decis în unanimitate că va începe negocierile cu PNL.

Noi vom prezenta concluziile celor două runde de discuții cu colegii de la USR și de la PSD și vom lua decizia corectă pentru România și PNL pentru a încheia cât mai repede criza politică, pentru că oamenii sunt exasperați și sunt chestiuni vitale ce țin de criza energetică și PNRR”, a explicat luni Rareș Bogdan.

(Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea)

 

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW