Wednesday, September 22, 2021
Jurnalism corect


FOTO Președintele Republicii Moldova, în concediu în România: Îmi place mișcarea în aer liber

By Matthew Garvey , in Republica Moldova Stirile zilei , at 1 august 2021

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, se află în concediu în România, de unde a postat duminică o fotografie pe rețelele de socializare în care apare pe platoul Vârfului Moldoveanu, din Masivul Făgăraș.

Îmi place mișcarea în aer liber. Mai ales la munte!”, a scris Maia Sandu, pe contul său de Instagram.

Nu este pentru prima dată când președintele Republicii Moldova alege să își petreacă zilele libere în România. La începutul anului 2020, Maia Sandu posta pe contul său de Instagram o fotografie însoțită de descrierea „A fost soare pe Ceahlău azi”.

Atmosferă politică mai relaxată în Republica Moldova

După o perioadă agitată din punct de vedere electoral, culminată cu victoria în alegerile prezidențiale și cea a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) în alegerile parlamentare anticipate, Maia Sandu are motive să își ia câteva zile libere.

Joi, 29 iulie, Igor Grosu, liderul interimar al PAS, a fost numit în funcția de președinte al Parlamentului Republicii Moldova. Ulterior, acesta a anunțat că PAS o va propune pe Natalia Gavriliță, vicepreședinte PAS, pentru funcția de prim-ministru.

Partidul Acțiune și Solidaritate, formațiunea de orientare pro-europeană a președintelui Maia Sandu, a câștigat alegerile parlamentare anticipate și obținut majoritatea în Parlamentul Republicii Moldova, având 63 de mandate.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Maia Sandu (@maia.sandu)

Sursă foto: maiasandu2020.md

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW