Friday, August 12, 2022
Jurnalism corect


FOTO Parlamentul și-a deschis ușile de Ziua Internațională a Copilului / Peste 17.000 de participanți

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 1 iunie 2022

Parlamentul a organizat miercuri, 1 iunie, un eveniment dedicat copiilor, în care aceștia au putut vizita sălile în care aleșii României țin discursuri și participă la ședințe, dar au avut acces și la o serie de prezentări făcute de autoritățile române.

Peste 17.000 de persoane au participat la evenimentul organizat de Parlamentul României.

Parlamentul este azi un imens teren de joacă pentru copii! Este atât de frumos și reconfortant să îi vezi pe cei mici în locul celor mari care sunt în celelalte zile ale anului  M-am simțit extraordinar printre copii și printre jocurile copilăriei. Și da, am încercat și trotineta. Mă mai dau :))))”, a scris Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, pe Facebook.

Persoanele care au participat au putut vedea sălile în care se desfășoară activitatea parlamentară, „I.I.C. Brătianu”, „Take Ionescu”, „Unirii”, Al.I. Cuza” sau cabinetul președintelui Camerei Deputaților și sala de plen „C.A Rosetti”.

În plus, au putut vedea un elicopter SMURD, echipe de jandarm-câine, dar și caii Jandarmeriei Române. La ora 11, au putut asista la prezentarea fanfarei militare.

Pe lângă acest lucru, Parlamentul a mai organizat o serie de activități, ce au inclus momente de teatru, spectacole de magie, baschet, badminton, minifotbal, tenis de masă sau karturi electrice.

La mulți ani tuturor copiilor!Mulțumim de vizită! Ne vedem anul viitor”, a scris președintele Senatului, Florin Cîțu, pe Facebook.

Sursă foto: Facebook / Marcel Ciolacu, Florin Cîțu

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW