Saturday, May 18, 2024
Jurnalism corect


FOTO O fostă consilieră a Vioricăi Dăncilă, surprinsă când vindea petarde: Îmi ajutam fiul

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 19 ianuarie 2020 Etichete: , , ,

Fostul consilier de stat Dana Rozalia Varga a fost fotografiată în piață, în spatele unei tarabe cu articole pirotehnice. Varga a confirmat că de sărbători și-a ajutat fiul să vândă, legal, artificii și petarde.

Contactată de cancan.ro, Dana Varga, fostul consilier al Vioricăi Dăncilă pe probleme care țin de minoritatea romă, a declarat că de sărbători și-a ajutat fiul să vândă articole pirotehnice.

”Da, fiul meu comercializa petarde. În perioada sărbătorilor, fiul meu a avut un punct de lucru unde a comercializat, legal, articole pirotehnice. Eu doar am trecut pe acolo. Nu-i o faptă rușinoasă să îți ajuți fiul. Cu siguranță cei din Partida Romilor din Cluj au făcut fotografia. Ei se ocupă de așa ceva. E un conflict mai vechi”, a precizat Dana Varga.

Varga l-a comparat pe Klaus Iohannis cu Adolf Hitler

În noiembrie 2019, Dana Varga a fost eliberată din funcția de consilier de stat în cadrul aparatului de lucru al guvernului, după ce a publicat pe Facebook o imagine în care președintele Klaus Iohannis era comparat cu dictatorul nazist Adolf Hitler.

Deși a șters postarea la scurt timp de la publicare, fotografia a apucat să se viralizeze, iar Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România a declarat că dezaprobă „gestul unei persoane publice cu funcție de demnitar, care încearcă în scop politicianist să acrediteze asemănări între președintele Iohannis și dictatorul nazist”.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW