Tuesday, May 17, 2022
Jurnalism corect


FOTO Iohannis și Cîțu, zâmbitori în fotografii de la Ziua Marinei, de unde Orban a lipsit

By Robert Madaianu , in Politic Stirile zilei , at 15 august 2021 Etichete: , ,

Premierul Florin Cîțu a publicat imagini cu președintele Klaus Iohannis de la Ziua Marinei. În fotografii, cei doi sunt surprinși zâmbind, gest care poate fi interpretat drept un semnal de susținere din partea șefului statului.

Este prima apariție publică a celor doi de când s-a aflat că premierul Cîțu a fost prins băut la volan, în SUA.

M-am bucurat să particip, alături de președintele Klaus Iohannis, la ceremoniile organizate de Ziua Marinei. Felicitări tuturor marinarilor noștri, care, prin muncă, seriozitate și profesionalism aduc cinste României oriunde în lume! La mulți ani Marinei Române și Forțelor Navale!”, a scris Cîțu.

Klaus Iohannis și Florin Cîțu, la Ziua Marinei

Foto: Facebook / Florin Cîțu

Iohannis și Cîțu, prima apariție publică după scandalul detenției premierului

Președintele Klaus Iohannis și premierul Florin Cîțu au avut, la Ziua Marinei, prima apariție publică de la izbucnirea scandalului legat de închisoarea făcută de Florin Cîțu în SUA.

Până acum, șeful statului nu a avut o reacție publică pe tema incidentului în care premierul a fost implicat la începutul anilor 2000.

Cîțu a dezvăluit, însă, că a discutat subiectul cu Iohannis, însă abia acum, după ce informația a ajuns în spațiul public.

Cîțu susține că șeful PNL, Ludovic Orban, contracandidatul său în alegerile interne, avea informația de câteva luni.

În ceea ce îl privește pe Ludovic Orban, un coleg mi-a zis că acum câteva luni i-a arătat această hârtie, presupun că avea informația”, a spus Cîțu despre Orban.

CITEȘTE ȘI: Premierul Cîțu nu demisionează după scandalul detenției din SUA: Mi-am învățat lecția, nu duc 7-8 beri

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a lipsit de la ceremonia legată de Ziua Marinei. Șefa Senatului, însă, Anca Dragu, a luat parte la eveniment.

AUR cere Puterii să-i retragă sprijinul politic lui Cîţu

AUR a anunțat, duminică, 15 august, că cere coaliției aflate la putere să nu îl mai sprijine pe Florin Cîțu, în urma scandalului.

Alianţa pentru Unirea Românilor cere coaliţiei PNL-USRPLUS-UDMR să-i retragă sprijinul politic lui Florin Cîţu şi să se prezinte în faţa Parlamentului cu o nouă propunere de premier. Există o incompatibilitate morală clară a lui Florin Cîţu cu funcţia de prim-ministru al României. Florin Cîţu a ascuns faptul că a săvârşit o faptă penală şi a fost condamnat la închisoare atât faţă de conducerea PNL, faţă de ceilalţi lideri ai coaliţiei de guvernare, cât şi faţă de români. Dincolo de artificiile legislative care îi pot permite să ocupe funcţia de şef al Guvernului, gestul lui Florin Cîţu invocă, în primul rând, o mare problemă de moralitate”, susțin membrii AUR într-un comunicat de presă.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW