Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


FOTO După ce a amenințat că se sinucide, un bărbat din Alba a fost găsit mort într-o prăpastie pe Transalpina/ Ce bilet de adio a lăsat familiei

By Preda Maria , in Stirile zilei , at 31 august 2024 Etichete: ,

Un bărbat în vârstă de 48 de ani din Alba a fost găsit mort sâmbătă într-o prăpastie pe Transalpina, după ce autovehiculul în care se afla s-a răsturnat. Acesta a amenințat că se va sinucide cu o zi în urmă. 

Un bărbat în vârstă de 48 de ani din localitatea Vintu de Jos, județul Alba, a fost găsit decedat într-o prăpastie pe Transalpina, în localitatea Malaia. Mașina în care se afla s-a răsturnat de pe partea carosabilă într-o prăpastie. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost văzut de un turist, care a alertat serviciul unic de urgență 112.

Vineri, 30 august, Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea a fost sesizat de către dispeceratul IPJ Alba că același bărbat are intenția de a se sinucide.

„De îndată, polițiștii, jandarmii și salvamontiștii au efectuat verificări în zona indicată, iar in cursul zilei de 31 august 2024, trupul neînsuflețit, precum si autoturismul acestuia au fost identificate într-o prăpastie din localitatea Malaia”, a transmis IPJ Vâlcea.

Ce bilet de adio a lăsat familiei

Într-un mesaj de adio, bărbatul îi transmitea soției sale că vrea doar să își mai vadă copiii încă o dată. „O să le zic că mă duc în Athos și o să ne vedem peste câteva luni”, au fost ultimele cuvinte ale bărbatului.

Polițiștii au deschis un dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW