Friday, January 27, 2023
Jurnalism corect


FOTO Dată în urmărire de poliție, o inculpată din dosarul retrocedării Fermei Băneasa scrie pe Facebook

By Robert Madaianu , in Justitie Stirile zilei , at 18 decembrie 2020 Etichete: ,

Nela Ignatenko, fostă Păvăloiu, a fost dată în urmărire de polițiști, după ce a fost condamnată în dosarul retrocedării Fermei Băneasa, însă nu a fost găsită pentru încarcerare. Culmea, în timp ce oamenii legii o caută, femeia postează pe Facebook.

Dacă Dumnezeu este cu tine, nu contează câți sunt împotriva ta”, a scris aceasta pe internet, la o zi după condamnare, în timp ce este căutată de poliție.

Pedeapsă dură

Nela Ignatenko a fost condamnată definitiv, joi, la cinci ani de închisoare în dosarul Fermei Băneasa.

Femeia a fost trimisă în judecată de procurorii DNA pentru complicitate la abuz în serviciu și spălare de bani.

CITEȘTE ȘI: Decizie ÎCCJ: Remus Truică, condamnat definitiv la 7 ani de închisoare / Paul al României, pedeapsă de 3 ani și 4 luni / Israelienii Silberstein și Steinmetz, câte 5 ani

Primul care a fost dat în urmărire după sentința Instanței Supreme este, însă, Paul Paul Philippe al României, fotografia lui fiind postată pe site-ul Poliției Române, la rubrica „Persoane urmărite”. Măsura a fost luată după ce nu a fost găsit la domiciliu când poliţiştii au mers să pună în executare mandatul de 3 ani şi 4 luni de închisoare.

 CITEȘTE MAI MULTE AICI: Paul Philippe al României, dat în urmărire generală: Fotografia lui, postată pe site-ul Poliției Române, la rubrica „Persoane urmărite”

Foto articol: Poliția Română

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW