Wednesday, April 24, 2024
Jurnalism corect


FOTO Cea mai mare cantitate de țigări de contrabandă ascunsă în bagajele unui călător, descoperită pe Aeroportul Henri Coandă

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 25 august 2022

Aproape 4.000 pachete de țigări de contrabandă au fost descoperite de autoritățile de frontieră în bagajele unui bărbat, cetățean român, pe Aeroportului Internațional Henri Coandă, joi, 25 august, a transmis Poliția de Frontieră într-un comunicat de presă. 

Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, s-a prezentat în jurul orei 02.30, la P.T.F. Aeroportul Internațional  Henri Coandă pentru a intra în țară, cu o cursă din direcția Dubai.

După ce a ridicat bagajele de cală, persoana în cauză s-a deplasat spre ieșire pe culoarul verde, destinat persoanelor care nu au nimic de declarat autorităților vamale.

Acționând în baza analizei de risc, polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali au efectuat un control asupra bagajelor de cală ale acestuia, în urma căruia au fost descoperite, nedeclarate, în trei geamantane de dimensiuni mari, mai multe pachete cu țigări, fără timbru fiscal.

În urma inventarierii a rezultat cantitatea totală de 3.940 de pachete cu țigări, de proveniență Duty Free.

Sursa foto: Poliția de Frontieră

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW