Monday, May 23, 2022
Jurnalism corect


FOTO Accident grav în Bistrița, între o cisternă și un autocar: O persoană a murit UPDATE

By Diochetanu Andreea , in Stirile zilei , at 18 noiembrie 2021

UPDATE Bărbatul care a intrat în stop cardiorespirator a decedat, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, anunță IGSU. La 17.30, Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat.

„A doua victimă aflată în stare gravă a fost stabilizată și va fi transportată la UPU SMURD Bistrița, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Celelalte 13 persoane au fost evaluate de personalul medical aflat la fața locului, iar starea acestora nu a impus transportul la spital. Pentru continuarea deplasării, a fost pus la dispoziție un alt mijloc de transport”, a precizat IGSU.

Știrea inițială

Un accident rutier grav a avut loc joi, 18 noiembrie, în localitatea Lechința din județul Bistrița-Năsăud. O autocisternă a intrat într-un autocar, 15 persoane fiind implicate în accident. La nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție, care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului.

„Pompierii salvatori intervin cu 3 autospeciale de stingere, 1 descarcarare, 2 ambulanțe SMURD, 2 ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță și o unitate de terapie intensivă mobilă”, potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGS).

O persoană se află în stop cardio-respirator, iar alta este în stare gravă. Celelalte persoane se află în evaluare medicală la fața locului.

Imagini: ISU Bistrița Năsăud

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW