Sunday, January 16, 2022
Jurnalism corect


Fostul trezorier al PSD, Mircea Drăghici, condamnat în primă instanță la 5 ani de închisoare

By Matthew Garvey , in Justitie Stirile zilei , at 15 octombrie 2020 Etichete: , ,

Fostul trezorier al PSD, Mircea Drăghici, a fost condamnat, în primă instanță, la 5 ani de închisoare. Acesta fusese acuzat de două fapte de delapidare și pentru utilizarea subvențiilor acordate unui partid în alte scopuri.

Mircea Drăghici a fost condamnat, în primă instanță, la 5 ani de închisoare, după ce a fost acuzat de două fapte de delapidare și pentru utilizarea subvențiilor acordate unui partid în alte scopuri.

Pe data de 25 iulie, fostul trezorier al PSD Mircea Drăghici a fost trimis în judecată de procurorii DNA fiind acuzat că a folosit în interes propriu 380.000 de euro din subvenţiile acordate de  Autoritatea Electorală Permanentă. Tot atunci, procurorii au decis atunci și disjungerea dosarului în cazul fostului șef al Autorității Electorale Permanente (AEP), Daniel Barbu. Acesta este acuzat că nu a urmărit destinația subvențiilor acordate partidelor politice și că a stopat controalele care se aflau în curs.

Citește aici, pe larg, acuzațiile DNA pentru Mircea Drăghici: Începe judecata în dosarul fostului trezorier al PSD. Drăghici, judecat pentru că ar fi folosit subvențiile acordate partidului în scop personal

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW