Friday, January 27, 2023
Jurnalism corect


Fostul șef Transelectrica, Marius Carașol, trimis în judecată în dosarul diplomei false

By Daniela Eremia , in Justitie Stirile zilei , at 12 decembrie 2019 Etichete: , , , ,

Procurorii de la Parchetul General au finalizat ancheta în dosarul lui Marius Dănuț Carașol, acuzat de uz de fals și înșelăciune. Anchetatorii susțin că bărbatul și-ar fi falsificat diploma de studii.

Bărbatul ar fi utilizat documente de studii false, ce atestau faptul că ar fi absolvit cursurile Universității Politehnica București, Facultatea de inginerie electrică. Aceste documente i-ar fi folosit pentru angajarea la Compania Națională de Transport al Energiei Electrice.

„Procurorii din cadrul Secției de urmărire penală și criminalistică a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunilor de uz de fals prev. de art. 323 Cod penal, în legătură cu diploma de inginer seria D nr. 0286614 depusă la cererea de angajare la General Electro Proexim, uz de fals prev. de art. 323 Cod penal, în legătură cu diploma de inginer seria D nr. 0286614 depusă la cererea de angajare la Compania Națională de Transport al Energiei Electrice ,,Transelectrica” SA”, potrivit unui comunicat de presă.

Procurorii cer ca fostul șef al Transelectrica să rămână în arest preventiv. În plus, anchetatorii solicită menținerea sechestrului asupra contului bancar al acestuia dar și asupra a două imobile.

Marius Carașol a fost reținut în noiembrie fiind acuzat de înșelăciune și uz de fals. A fost arestat preventiv, iar dosarul a fost trimis la Judecătoria Sectorului 1 București.

Sursă foto: Digi24

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW