Friday, May 27, 2022
Jurnalism corect


Fostul șef al ANAF, Gelu Diaconu, s-a înscris în Pro România

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 2 iulie 2020 Etichete: , , ,

Fostul șef al ANAF, Gelu Diaconu, a anunțat că s-a înscris în Pro România, partid condus de Victor Ponta. El a explicat că a ales Pro România pentru că „este un proiect politic nou, cu un lider tânăr, dar în același timp cu multă experiență”.

După o carieră îndelungată în zona de execuție (adică in administrația publică), consider că a venit momentul să aplic experiența dobândită în zona politicilor publice.

Nu putea fi vorba despre PSD din motive pe care nu cred că are rost să le reiterez. Îmi cunoașteți opiniile despre acest partid.

PNL?…aici sunt dator cu câteva explicații. Din 1996 am fost membru de rând al acestui partid. Chiar dacă nu am deținut funcții politice am cunoscut de-a lungul timpului mulți lideri liberali relevanți. Cu unii sunt (încă) prieten.
Din păcate, astăzi, acest partid a ajuns preponderent o strânsură de învârtiți gregari care se agață ca disperații de imaginea președintelui Iohannis. Oamenii de calitate din acest partid au ajuns într-o regretabilă minoritate. În fapt, tarele psd-iste au pus stăpânire și pe acest partid.

USR? Un proiect politic inițial tentant a devenit cu timpul lipsit de orizont. Veleitarii doritori de funcții “bruxeleze” au pus stăpânire pe direcția politica. Și apoi, ca să fiu foarte sincer, în amalgamul lor ideologic, eu nu aș fi fost agreat niciodată.

Și atunci, de ce PRO ROMANIA?
Pentru că este un proiect politic nou, cu un Victor Ponta tânăr, dar în același timp cu multa experiență. Un om cu care am colaborat în administrația statului și care are rara calitate de a lăsa profesioniștii să-și facă treaba. Vă garantez că este un bun cunoscator al domeniului fiscal-bugetar, cu o viziune autentic liberală a economiei.

De altfel, este cel căruia i se datorează în mare măsură curajoasa decizie a relaxării fiscale, generatoare de creștere economică și restabilire a echilibrelor macro-economice din perioada 2012-2015.

Că alții, inclusiv liberalii exaltați de astăzi au distrus munca lui și a altora …este o altă discutie.
Mai mult, cred că Victor Ponta a învățat enorm din greșelile făcute în trecut. Mai ales cele referitoare la alegerea oamenilor de încredere!!

Așadar, voi activa în organizația PRO ROMANIA din Ilfov, acolo unde am domiciliul”, a scris Diaconu pe Facebook.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW