Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega, scapă de brățara de monitorizare, pentru că nu există un astfel de dispozitiv

By Ana Teșcan , in Justitie Stirile zilei , at 9 aprilie 2024

Fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega, nu mai este obligat să poarte brățara de monitorizare, a decis Tribunalul București marți, 9 aprilie, pentru că la nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj nu există un astfel de dispozitiv de monitorizare, potrivit Gazeta de Sud.

Dan Ilie Morega, cercetat pentru conducere fără permis auto, se află în arest la domiciliu, la domiciliul ales în localitatea Baia de Aramă, din județul Mehedinți.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1  a înaintat judecătorilor propunerea de înlocuire a controlului judiciar cu arestul preventiv în cazul fostului prefect de Gorj, Dan Ilie Morga, după ce joi, 21 martie, a fost prins pentru a șasea oară la volan fără permis.

Dan Ilie Morega are permisul retras din data de 6 februarie din motive medicale. Fostul prefect fusese internat la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Târgu Jiu, însă ulterior a fost lăsat să plece acasă. La scurt timp, a fost prins din nou conducând fără permis, pe baza unei fotografii realizate în fața Ambasadei Federației Ruse la București, în Sectorul 1.

Joi seară, 21 martie, Morega a fost surprins de polițiști la volanul mașinii într-o benzinărie din Târgu Jiu.

Foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii