Monday, June 24, 2024
Jurnalism corect


Fostul ministru PSD pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, candidat pentru fotoliul de primar al Capitalei

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 18 august 2020 Etichete: , ,

Marți, în ultima zi în care s-au putut depune candidaturi pentru alegerile locale, a intrat în lupta pentru funcția de primar al Capitalei și fostul ministru pentru Mediul de Afaceri din Guvernul Tudose, Ilan Laufer, din partea FIN-PSL. 

„Cu multă speranță și bucurie în suflet vă anunț oficial că, atât eu cât și toți candidații FIN PSL pentru funcția de primar de sector din București, cât și consilierii pentru sectoare și pentru Consiliul General, am depus oficial candidaturile. În acest moment echipa FIN – PSL este completă, atât la nivelul Capitalei cât și la nivelul fiecărui sector în parte”, a scris Laufer pe Facebook.

Din partea aceluiași partid și-au mai depus candidatura pentru primăriile de sector persoane fără notorietate: Sabina Ciulu – Primar Sector 1, Daniel Scurtu – Primar Sector 2, Andra Triță – Primar Sector 3, Augustin Maftei – Primar Sector 4, Cristina Muscalu – Primar Sector 5, Lucian Dinu – Primar Sector 6.

Pentru Primăria Generală a Capitalei și-au mai depus candidatura: Gabriela Firea (PSD), Nicușor Dan (PNL USR PLUS), Traian Băsescu (PMP), Călin Popescu Tăriceanu (ALDE), Ioan Sîrbu (Pro România), Alex Coita (PR).

Alegerile locale se vor desfășura în acest an pe 27 septembrie, într-un singur tur de scrutin.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW