Monday, January 25, 2021
Jurnalism corect


Fostul ministru PSD Alexandru Petrescu: Alegerile anticipate promovate intens de PNL devoalează un alt aspect, eșecul Guvernului

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 7 decembrie 2019 Etichete: , , , ,

Fostul ministru al Partidului Social Democrat, Alexandru Petrescu a precizat, sâmbătă, că președintele Klaus Iohanis și premierul Ludovic Orban promovează intens alegerile anticipate pentru că acest lucru, susține el, indică un alt aspect: prognosticarea eșecului Guvernului PNL.

Tema alegerilor anticipate promovată intens de președinte și la care se aliniază vrând-nevrând și partidul de guvernământ devoalează de fapt un alt aspect: previzionarea eșecului Guvernului PNL. Acest scenariu se confirma zilnic prin evoluția prestației echipei guvernamentale, vocala și neexperimentata, populista in comunicare și lipsită de profesionalism și întărește îngrijorarea președintelui-premier ca alegerile parlamentare la termen vor găsi un PNL cu un capital politic înjumătățit și o posibila reconfigurare parlamentara care va arata ca cea de azi în cel mai bun caz pentru liberali”, a scris, Alexandru Petrescu, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Alexandru Petrescu susține că PNL „pierde de fiecare data când miniștrii ies la rampa, grăbit și nesăbuit”.

PNL e înscris într-o curba descendenta , pierde de fiecare data când miniștrii ies la rampa, grăbit și nesăbuit, producând fraze antologice cu repercusiuni financiare majore pentru Romania și impact negativ pentru romani”, a mai scris Alexandru Petrescu.

Sursă foto: Facebook

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW