Tuesday, May 18, 2021
Jurnalism corect


Fostul ministru al Transporturilor susține că finanțarea autostrăzii Sibiu-Pitești ar putea fi suspendată

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 11 ianuarie 2020 Etichete: , , , , , , ,

Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, a transmis, sâmbătă, că a fost trimisă o notificare de la Comisia Europeană ce anunță suspendarea finanțării autostrăzii Sibiu-Pitești din cauza unor probleme de mediu.

Un lucru foarte periculos s-a întâmplat pentru unul dintre proiectele vitale de infrastructură din România și anume: Comisia Europeană a trimis o notificare de suspendare a finanțării din fonduri europene pentru Sibiu-Pitești din cauza unor probleme pe mediu (pentru cei care nu-și mai amintesc: obiectivul avea acord de mediu obținut în Decembrie 2018). Nimeni din Guvern nu ne zice nimic. Toată lumea tace! Poate așa e mai bine! Poate așa trebuie! Nu dragi români, nu trebuie așa!”, a scris Răzvan Cuc, pe pagina sa de Facebook.

Social-democratul susține că Guvernul liberal este „iresponsabil”, iar „pe premier nu îl ia nimeni în serios”.

În loc să se plimbe pentru poze și văicăreala lor clasică premierul Orban ar fi trebuit sa “dea cu pumnul în masă” pentru ca acest proiect să își continue implementarea prin finanțare din fonduri europene!
Din păcate, ce nu înțelege sau poate chiar nu știe premierul este că această notificare de suspendare crează un precedent foarte periculos pentru tot ce înseamnă proiecte de infrastructură din România finanțate din fonduri europene!

Un lucru este cert: România are un guvern iresponsabil și habarnist, iar pe premier este foarte clar că nu îl ia nimeni în serios!
Nu îi explic eu domnului Orban pentru că a văzut și singur că toate proiectele pe care le-am semnat și lansat doar pe infrastructura rutieră însumează multe miliarde de euro. Sunt convins că lucrul aceata a deranjat. Și a mai deranjat și faptul că România a îndrăznit să lanseze, într-un mod accelerat, proiecte care asigurau o absorbție foarte mare…..restul este ușor de dedus. Draga PNL, nu-ți transforma GUVERNUL din unul incompetent, în unul care își trădează țara și pe români”, a mai scris acesta.

Sursă foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW