Saturday, November 27, 2021
Jurnalism corect


Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, și-a depus candidatura pentru Primăria Piatra-Neamț

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 17 august 2020 Etichete: , ,

Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, şi-a depus, luni, candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ din partea Partidului Social Democrat.

„Voi face o echipă redutabilă alături de preşedintele Ionel Arsene şi echipa de consilieri locali. Vom da o nouă faţă oraşului şi vom implementa toate proiectele pe care le vom prezenta. Sunt proiecte care cuprind atât infrastructura de transport, cât şi crearea de locuri de muncă, dezvoltarea turismului, dar totodată nu trecem cu vederea problemele cetăţenilor. Aici mă refer la creşe, grădiniţe, locuri de joacă, subvenţionarea preţului la gunoi şi la apă”, a declarat Răzvan Cuc, citat de AGERPRES.

Răzvan Cuc a fost însoţit de echipa de candidaţi pentru Consiliul Local şi de preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene.

„Am convingerea că Răzvan Cuc va câştiga Primăria Piatra-Neamţ. Cetăţenii vor cântări foarte bine oferta electorală, că îşi doresc progres şi performanţă la Primăria Piatra-Neamţ. Răzvan Cuc a demonstrat prin proiectele pe care le-a implementat şi dezvoltat că este un bun manager şi cred că Primăria Piatra-Neamţ are nevoie de un bun manager. Promit cetăţenilor din Piatra-Neamţ că îl voi sprijini pe Răzvan Cuc să implementeze proiecte de infrastructură, sociale, care să genereze locuri de muncă”, a declarat Ionel Arsene.

Răzvan Cuc a fost acuzat anul trecut de fosta directoare a Tarom, Mădălina Mezei, că a încercat să o convingă să rețină la sol mai multe aeronave la bordul cărora se aflau parlamentari care urmau să voteze în favoarea moțiunii de cenzură.

Alegerilor locale vor avea loc în acest an pe 27 septembrie într-un singur tur de scrutin.

CITEȘTE ȘI: Ionel Arsene i-a „furat” sloganul electoral oligarhului Vlad Plahotniuc

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW