Tuesday, May 28, 2024
Jurnalism corect


Fostul director al Direcției Agricole Sibiu a fost ucis/Principalul suspect, fiul său, aflat sub influența drogurilor

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 23 octombrie 2023 Etichete: , , , , ,

Fostul director al Direcției Agricole Sibiu, Nicolae Neamțiu, a fost ucis, în noaptea de duminică spre luni, de fiul său, care fusese externat de curând din Spitalul de Psihiatrie din Sibiu. Tânărul în vârstă de 25 de ani era  dependent de droguri și primea tratament psihiatric, notează tribuna.ro

Într-un comunicat de presă, Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, precizează că „în noaptea de 22/23.10.2023, o persoană de sex masculin în vârstă de 25 de ani din municipiul Sibiu, aflată sub influenţa drogurilor, cu istoric de tulburări psihice şi pe fondul unor relaţii tensionate cu tatăl său, a exercitat acte de violenţă asupra acestuia, în timp ce se aflau în locuinţa comună situată în Municipiul Sibiu, producându-i leziuni care i-au determinat moartea”.

Cercetările continuă în acest caz, urmând a se decide, dacă fiul victimei a avut discernământ la momentul producerii faptei.

Potrivit oradesibiu.ro, în locuința lui Nicolae Neamțiu, oamenii legii au găsit un bilet de externare, pe numele fiului său, Andrei Neamțiu, din data de 13 octombrie, de la Spitalul de Psihiatrie. Potrivit sursei citate, tânărul avea antecedente psihiatrice.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW