Thursday, May 30, 2024
Jurnalism corect


Fostul consilier USR-PLUS, exclus din partid după ce a votat bugetul, numit viceprimar al Iașiului / Lider USR-PLUS Iași: PNL răsplătește trădarea

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 7 iunie 2021

Fostul consilier USR-PLUS, Cezar Baciu, care a votat bugetul local al Iașiului, în ciuda tensiunilor dintre partidul din care făcea parte și primarul Mihai Chirica, a fost numit luni viceprimar al municipiului Iași. 

Întrunit în ședință extraordinară luni, 7 iunie 2021, Consiliul Local i-a ales pe cei doi viceprimari ai Municipiului Iași în persoana consilierilor Daniel Juravle (PNL) și Cezar Baciu (USR-PLUS)”, a anunțat Primăria Municipiului Iași, pe Facebook.

Cei doi viceprimari au fost numiți cu ajutorul voturilor venite din partea consilierilor locali ai PNL și PMP, dar și prin votul fostului consilier USR-PLUS, Cezar Baciu.

Le mulțumesc colegilor pentru susținere. O mare greutate s-a pus momentan pe umerii mei, dar mi-o asum. Voi lucra în folosul cetățenilor, conform jurământului pe care l-am depus în fața acestora”, a declarat viceprimarul Cezar Baciu.

Edilul municipiului Iași, Mihai Chirica, susține că, prin numirea celor doi viceprimari, „rațiunea va începe să domine din ce în ce mai mult în administrația locală”.

Cred că ieșenii s-au săturat de demagogie și au dreptate. Ei vor fapte, vor o viață mai bună, mai liniștită. Dacă facem acest lucru pentru ei, toată lumea va fi mulțumită. Cred că tărie că împreună putem face lucrurile mai bune. De azi începe munca, foarte multă muncă. Sunt convins că toată lumea va aprecia munca noastră, indiferent de culoarea politică. Cred că împreună cu PSD și consilierii săi locali, alături de USR – PLUS, PMP și PNL, vom găsi soluții rezonabile pentru tot ceea ce se va propune în Consiliul Local. Cei doi viceprimari vor avea tot sprijinul meu ca primar”, a declarat Mihai Chirica, citat într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a Primăriei Iași.

Lider USR-PLUS Iași: PNL răsplătește trădarea

Monica Berescu, deputat și lider al USR-PLUS Iași, a criticat numirea lui Cezar Baciu în funcția de viceprimar.

Mihai Chirica a fost disperat timp de câteva luni să treacă un buget local făcut pe genunchi şi – a fost în stare de orice pentru a obţine o majoritate în consiliu. Desemnarea ca viceprimar a lui Cezar Baciu, consilier exclus din USR PLUS după ce a încălcat linia partidului la votul pe bugetul local, arată nu doar coruptibilitatea acestuia, ci şi faptul că PNL răsplăteşte trădarea”, a scris liderul USR-PLUS, pe Facebook.

Sursă foto: Cezar Baciu / Facebook

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] There you will find 82214 more Info on that Topic: mainnews.ro/fostul-consilier-usr-plus-exclus-din-partid-dupa-ce-a-votat-bugetul-numit-viceprimar-al-iasiului-lider-usr-plus-iasi-pnl-rasplateste-tradarea/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW