Friday, April 26, 2024
Jurnalism corect


UPDATE Fosta șefă Tarom, audiată la DNA: Mă duc să spun adevărul

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Stirile zilei , at 21 octombrie 2019 Etichete: , , ,

Fostul director al companiei aeriene Tarom a fost citat, luni, la DNA, în calitate de martor. Mădălina Mezei va fi audiată astăzi la Direcția Națională Anticorupție după ce, săptămâna trecută, aceasta l-a acuzat pe ministrul Transporturilor Răzvan Cuc că în ziua moțiunii de cenzură i-a cerut să rețină aeronavele companiei la sol.

Update 2:

La ieșire din sediul DNA, Mădălina Mezei a declarat:

„Am dat toate detaliile (…) Aș vrea să discut despre valorile mele personale. Eu cred în familie, în carieră și în TAROM. TAROM-ul este a doua mea familie. Domnul Cuc a trecut o linie când a considerat că își poate bate joc de cariera și profesia unui om. Planul meu profesional este de a livra o strategie TAROM pe termen lung. Eu l-am crezut pe domnul Cuc, considerând că împreună putem construi”, a spus Mezei la ieșirea de la DNA.

Update:

Mădălin Mezei a ajuns la DNA în jurul orei 10.00. Fosta șefă a Tarom a declarat că a venit să spună adevărul.

„Sunt ferm convinsă că adevărul va ieși la iveală. Mă duc să spun adevărul”, a declarat Mezei.

Știrea inițială

„Este vorba de un dosar de la nivelul Ministerului Transporturilor în care sunt implicate mai multe companii, nu doar Tarom. Probabil va fi adus în discuție și acest subiect. N-am mai vorbit cu Răzvan Cuc de vinerea trecută. Nu am anticipat că voi fi demisă. Adevărul va ieși la iveală”, a declarat Mădălina Mezei, pentru mainnews.ro.

Direcția Națională Anticorupție s-a autosesizat în scandalul Tarom și verifică acuzațiile fostei directoare a companiei Tarom, Mădălina Mezei conform cărora ministrul transporturilor Răzvan Cuc i-a ordonat să țină avioanele la sol în ziua moțiunii de cenzură astfel încât parlamentarii să nu poată ajunge la votul pentru demiterea Guvernului PSD.

Mădălina Mezei a fost demisă, marți, din funcția de director al Tarom.

 

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *