Friday, February 3, 2023
Jurnalism corect


Fosta șefă a MAI, în izolare. Carmen Dan nu participă la votul pentru moțiunea de cenzură

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic , at 31 august 2020 Etichete: , , , ,

Fostul ministru de Interne din Guvernul PSD, Carmen Dan, nu va participa la dezbaterea și la votul din Parlament pentru demiterea Guvernului Orban. Fosta șefă a MAI spune că se află în izolare întrucât mama acesteia a fost depistată pozitiv cu coronavirus.  

După o săptămână extrem de agitată, cu griji și gânduri de toate felurile legate de starea de sănătate a mamei mele, care în cursul săptămânii trecute a fost testată și ulterior confirmată cu virusul SARS-COV-2, astăzi se conturează a fi o zi de tristă amintire, atât din punct de vedere personal, cât, mai ales, politic.
Confirm astfel zvonurile conform cărora eu astăzi nu voi fi prezentă în Parlamentul României pentru a vota alături de colegii mei pentru moțiunea de cenzură împotriva guvernului Orban. În oricare alte condiții, nu cred că e nevoie să asigur pe nimeni că aș fi fost acolo. O fractură de mână sau de picior, o răceală mai mult sau mai puțin banală sau orice altă problemă de acest gen nu m-ar fi oprit să ajung în Parlament.
Altfel spus, în aceeași zi în care mama a fost confirmată eu am fost testată, iar rezultatul este negativ. Nu am simptome de niciun fel, doar că legea îmi impune să stau în autoizolare, lucru pe care îl voi respecta!„, a anunțat Carmen Dan, printr-o postare pe Facebook.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW