Monday, May 20, 2024
Jurnalism corect


Fosta candidată democrată Marianne Williamson, din nou în cursa pentru Casa Albă VIDEO

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 5 martie 2023 Etichete: , , ,

Marianne Williamson, autoarea unor cărţi de succes despre spiritualitate şi bunăstare, şi-a anunţat sâmbătă, 4 martie, candidatura pentru funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii la alegerile din 2024, a doua sa candidatură pentru Casa Albă după înfrângerea din 2020, relatează CNN

Femeia în vârstă de 70 de ani este prima care își lansează oficial candidatura din tabăra democrată. La 80 de ani, Joe Biden a spus că intenționează să candideze pentru un nou mandat, dar încă nu a făcut un anunț oficial.

„Este datoria noastră să creăm o viziune a dreptății și a iubirii atât de puternică încât să depășească forțele urii, nedreptății și fricii”, a afirmat Williamson în discursul în care și-a anunțat candidatura.

Solicitată să acorde un calificativ primilor doi ani ai mandatului lui Biden la Casa Albă, Williamson i-a dat la început un B. Mai târziu, în interviu, ea a cerut să-și modifice ratingul la „între B și C”.

„Cred că el este o ofertă neînțeleaptă și o alegere slabă pentru 2024”, a spus aceasta.

În 2020, Williamson nu a reușit să treacă de cursa interioară a democraților.

În cursul primelor dezbateri, Marianne Williamson s-a făcut remarcată pentru discursurile sale cu elanuri lirice, în care denunța „forţa psihică întunecată” a lui Donald Trump. Și Donald Trump și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale din Statele Unite din 2024.

Williamson s-a retras rapid din cursă în 2020, întrucât nu reușea să crească în sondaje peste 0,3%.

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW