Tuesday, November 30, 2021
Jurnalism corect


Fost ministru al Justiției, la doi ani de la protestul din Piața Victoriei: Sper ca acest dosar să nu fie tergiversat în justiție

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Stirile zilei , at 10 august 2020 Etichete: , ,

La doi ani de la protestul violent al diasporei din Piața Victoriei, fostul ministru al Justiției Ana Birchall spune că toți cei care au încălcat legea trebuie să răspundă acum penal. Procesul redeschiderii dosarului 10 august se judecă chiar luni, la Curtea de Apel din Capitală.  

„Nu pot să las să treacă această zi fără să amintesc că 10 august va rămâne pentru totdeauna în istoria României ca ziua în care românii au demonstrat lumii întregi că dreptul lor de a protesta nu poate fi gazat. Referitor la controversele ce îi privesc pe responsabilii de aceste evenimente tulburi din istoria noastră recentă, pentru că mulți dintre voi mi-ați scris si astazi, am să spun ceea ce am spus întotdeauna: TOȚI cei care au încălcat legea trebuie să răspundă în fața legii! TOȚI! Sper ca acest dosar sa nu fie tergiversat in justitie. Romanii cinstiti si de buna credinta merita respectul de a sti adevarul!”, a scris fostul ministru al Justiției din Guvernul PSD, Ana Birchall.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW