Monday, May 17, 2021
Jurnalism corect


Focuri de armă lângă Târgoviște. Doi polițiști au fost atacați cu coasa de un bărbat în stare de ebrietate – VIDEO

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 10 august 2020 Etichete: ,

Doi polițiști din localitatea Văcărești, județul Dâmbovița au fost atacați cu coasa, duminică seara, de un bărbat aflat în stare de ebrietate. Unul dintre agenți a tras un foc de armă. În conflict a intervenit și fratele agresorului, care a fost împușcat în picior.

Polițiștii veniseră la locul unde a avut loc incidentul în urma unei sesizări conform căreia un bărbat în stare de ebrietate era violent la adresa trecătorilor.

La fața locului a fost trimis un echipaj de politie, iar bărbatul recalcitrant a atacat polițiștii cu o coasă.

În urma conflictului agenții de poliție au suferit mai multe răni. Agresorii au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportați la spital.

„Polițiști tăiați în Dâmbovița. Doi polițiști tăiați cu o coasa de către doi bărbați aflați sub influenta băuturilor alcoolice. Unul dintre colegi a fost transportat la București pentru mai multe intervenții chirurgicale de urgenta pentru a nu-și pierde funcționalitatea degetelor.

Totul a pornit de la un apel 112 iar un echipaj din cadrul Secției nr. 1 Politie Târgoviște a fost solicitat să intervină pe raza localității Văcărești din județul Dâmbovița, întrucât un bărbat se manifesta violent la adresa trecătorilor. Polițiștii au fost nevoiți să facă uz de arma iar după mai multe somații au tras în membrele inferioare și în abdomenul unuia dintre agresori.

Toate acestea, în timp ce ministrul Vela ne spune că totul e sub control, că e cu ochii pe cei care încalcă legea. Intre timp, noi mai număram 2 ultraje. Doi polițiști tăiați și agresati. Și daca întrebați de noile pistoale Beretta, nu, încă nu au sosit, doar s-au făcut poze cu ele pentru imaginea ministrului,” arată sindicaliștii Europol.

sursa foto: Inquam Photos/ Cornel Putan

 

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW