Monday, January 17, 2022
Jurnalism corect


Focuri de armă la granița Ucrainei cu România. Polițiștii de frontieră au arestat un ucrainean care transporta țigări de contrabandă

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 17 octombrie 2019 Etichete: , ,

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat ucrainean în vârstă de 23 de ani prins în timp ce transporta o cantitate mare de țigări de contrabandă.

Marți dimineață, polițiștii de frontieră au observat, în localitatea de frontieră Bixad, județul Satu Mare, mai multe persoane care transportau în spate colete voluminoase în care se aflau țigări de contrabandă. Polițiștii i-au somat să se oprească, aceștia s-au opus, iar agenții au folosit armamentul din dotare și au tras trei focuri de armă.

Din cauza terenului accidentat împădurit polițiștii i-au pierdut pe suspecți, reușind să prindă doar un singur bărbat ucrainean, în vârstă de 23 de ani. Ucraineanul a fost reținut 24 de ore pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat şi contrabandă.

Polițiștii au descoperit, la 1.500 metri de linia de frontieră, 18 colete cu 6.300 de pachete de țigări, de proveniență ucraineană, de diferite mărci, în valoare de 73.710 lei.  Coletele au fost transportate la sediul poliției de frontieră.

Inquam Photos/ Cornel Putan

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW