Friday, August 19, 2022
Jurnalism corect


Focar de Covid-19 la un centru din Argeș în care sunt internate persoane cu boli psihice. Zeci de pacienți depistați pozitiv

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 23 iulie 2020 Etichete: , , ,

Mai multe persoane dintr-un centru de reabilitare neuropsihiatrică aflat în subordinea DGASPC Argeş au fost diagnosticate cu COVID-19. Este vorba despre șapte angajați și 27 de beneficiari care au contactat infecția.

Beneficiarii depistaţi pozitiv au rămas internați în centru, dar au fost cazați separat de persoanele sănătoase.

În același timp, șase din șapte angajaţi au fost internaţi la spital.

”În urma testărilor COVID-19 din ultima perioadă, până în prezent, în cadrul Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Călineşti, din totalul de 48 de beneficiari instituţionalizaţi şi 42 de salariaţi, un număr de 27 de beneficiari şi 7 salariaţi sunt confirmaţi pozitiv. Menţionăm că toţi beneficiarii pozitivi se află în izolare în cadrul Centrului, ei fiind asimptomatici. În ceea ce priveşte salariaţii, 6 dintre ei sunt internaţi în unităţi sanitare COVID din judeţul Argeş, iar unul este în izolare la domiciliu. De asemenea, vârstele celor infectaţi sunt cuprinse între 25 şi 55 de ani”, anunţă DGASPC Argeş într-un comunicat dat publicităţii joi după-amiază.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW