Friday, April 19, 2024
Jurnalism corect


Focar de coronavirus la Spitalul CFR din Timișoara din cauza unei asistente care nu a crezut în existența virusului

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 8 iulie 2020 Etichete: ,

Focar de coronavirus la Spitalul CFR din Timișoara unde din cauza unei asistente care nu a crezut în existența coronavirusului și a venit la muncă infectată, au fost îmbolnăvite mai multe cadre medicale și pacienți.

Patru pacienți și două asistente au fost infectate cu acest virus la spital.

A fost declanșată o anchetă în acest caz, iar ancheta epidemiologică a celor de la DSP este în continuare deschisă, ceea ce înseamnă că numărul de noi infectări ar putea crește până la finalizarea acesteia.

Medicul Virgil Musta, șeful secției de Boli infecțioase la Spitalul „Victor Babeş” din Timişoara, a declarat:

„Din păcate, este regretabilă această atitudine și nu numai că nu crede și a participat la o serie de activități fără a purta mască, deci nu a respectat regulile pe care noi le recomandăm populației, dar nici în spital nu a vrut să respecte aceste reguli, venind cu febră. Până când a fost depistată că are febră și tușește, ea a contaminat cadre medicale din spital și chiar și bolnavi, astfel că avem mai multe cazuri contaminate de către această persoană.

Probabil că va răspunde pentru asta, pentru că este inadmisibil să se întâmple acest lucru tocmai cu personalul care ar trebui să aibă grijă de sănătatea noastră”, a declarat Virgil Musta, la Digi24.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW