Thursday, October 6, 2022
Jurnalism corect


Focar de coronavirus la Detașamentul de Pompieri Câmpina

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 14 iunie 2020 Etichete: , , ,

Alţi nouă pompieri de la Detaşamentul Câmpina au fost testaţi pozitiv pentru noul coronavirus. Numărul total al lucrătorilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova infectați a ajuns la 19, informează AGERPRES.

Potrivit datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, pompierii în cauză vor fi transportaţi la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Pompierii din tura de serviciu de vineri de la Detaşamentul Câmpina, precum şi cei de la Garda de Intervenţie Băicoi şi Punctul de Lucru Plopeni se află în izolare la subunităţi, până la aflarea rezultatelor de la testare. Ceilalţi pompieri din turele libere de la Detaşamentul Câmpina, inclusiv Băicoi şi Plopeni, se află în izolare la domiciliu împreună cu familiile, arată sursa citată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, pentru a fi asigurată capacitatea de intervenție au fost aduse două autospeciale de stingere din Ploiești.

„Pentru asigurarea intervenţiei au fost dislocate două autospeciale de stingere din Ploieşti în subunităţi temporare de intervenţie amenajate la Câmpina şi Băicoi – zona Canton. Acestea sunt încadrate cu echipaje din detaşamentele de pompieri din Ploieşti. În acest fel putem să asiguram raionul de intervenţie al Subunităţii de Pompieri din Câmpina fără a avea repercusiuni asupra timpului de răspuns la misiuni şi intervenţii”, a transmis purtătorul de cuvânt ISU Prahova, Raluca Vasiloae.

În acest context, 123 de pompieri au fost testaţi sâmbătă pentru COVID-19 şi aşteaptă rezultatele.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW