Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


Florin Roman, reacție la textul moțiunii depuse de social-democrați: A fost scrisă de domnul Vasile, portarul de la sediul PSD

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 30 ianuarie 2020 Etichete: , , ,

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman a declarat, joi, referitor la moțiunea de cenzură scrisă de Partidul Social Democrat că este un demers neserios precizând că este „scrisă pe genunchi”.

În legătură cu depunerea moțiunii de cenzură semnată de către 208 senatori și deputați din partea grupurilor parlamentare PSD și UDMR. Am văzut și noi textul moțiunii, din punctul de vedere al PSD, e un demers neserios, probabil că această moțiune a fost scrisă de domnul Vasile, portarul de la sediul PSD. E foarte clar pentru noi că e o moțiune scrisă pe genunchi, o moțiune neserioasă în care, deși PSD-ul invocă la început  că pentru ei viața românilor e sfântă nu se face nicio referire la ceea ce înseamnă agenda publică a cetățeanului și a românului. PSD continuă să ignore solicitarea a peste 82% din  cetățenii români care își doresc alegerea primarilor în două tururi de scrutin. PSD își dorește în continuare să avem  baroni locali. E foarte clar că PSD face acest joc împotriva voinței românilor ajutat, din păcate, de o decizie discutabilă a CCR. Cred că decizia CCR-ului este un răspuns direct la proiectul de lege al PNL privind tăierea pensiilor magistraților”, a declarat Florin Roman.

Partidul Social Democrat a depus, joi, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban, după ce ieri Executivul și-a asumat răspunderea pe proiectul de lege prin care se revine la alegerile locale organizate în două tururi de scrutin. textul moțiunii poate fi citit AICI.

Sursă foto: 9am

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW