Thursday, May 19, 2022
Jurnalism corect


Florin Roman: PNL va sesiza CCR pentru nerespectarea repartizării funcțiilor în cadrul Biroului permanent în Camera Deputaților

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 11 februarie 2020 Etichete: , , ,

Liderul deputaților liberali, Florin Roman, a declarat, marți, că PNL va depune o sesizare la CCR privind „nerespectarea repartizării funcțiilor în cadrul Biroului permanent în Camera Deputaților”.

„Grupul deputaților PNL depune o sesizare la CCR privind nerespectarea repartizării funcțiilor în cadrul Biroului permanent în Camera Deputaților. Conform regulamentului, ar fi trebuit ca din această sesiune să mai deținem un mandat și PSD să piardă un mandat. Prin această mișcare PSD generează acea majoritate în cadrul BPR și reunește 13 din 25 de voturi. Considerem că trebuie respectată cutuma și regulamentul. Noi credem că este o acțiune premeditată de PSD astfel încât să dinamiteze și să blocheze activitatea. Am cerut acest lucru. S-a supus la vot, dar solicitarea a fost respinsă în mod abuziv. Cel mai mare rest în avea PNL. Ni se cuvinea. PSD ne-a refuzat un drept legal.”, a declarat Florin Roman.

 

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW