Tuesday, April 16, 2024
Jurnalism corect


Florin Roman, liderul deputaților liberali: PNL nu girează acest demers politicianist al baronilor PSD

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 30 august 2020 Etichete: , , ,

Florin Roman, liderul deputaților PNL, a anunțat că grupul condus de acesta nu o să participe la votul moțiunii de cenzură. În plus, liberalul a adăugat că moțiunea de cenzură este cel mai iresponsabil lucru pe care PSD putea să îl facă.

Florin Roman a declarat că grupul deputaților liberali nu va participa la dezbaterea și votarea moțiunii de cenzură de luni, din Parlament. Acesta consideră că gestul făcut de social-democrați este unul iresponsabil.

Moţiunea PSD ar fi trebuie sa se intituleze: PSD vrea sa dea foc României, în plină pandemie! Având în vedere faptul ca România este în lupta cu pandemia şi că suntem cu doar câteva săptămâni înainte de alegerile locale şi parlamentare, gestul PSD nu este doar neconstituţional, ci şi unul profund iresponsabil. După ce au lăsat România cu depozitele goale de medicamente, cu stocuri ZERO, PSD a dus în permanenţă o luptă pentru sabotarea Guvernului”, a spus Florin Roman.

În plus, liderul deputaților PNL a acuzat PSD că, după ce a sabotat Guvernul pe toată durata pandemiei de COVID-19, acum vrea să genereze o criză politică.

Au lăsat Guvernul fără posibilitatea unor acţiuni legale şi astfel, numărul cazurilor grave de pe secţiile ATI a explodat. Lupta de gherila a PSD s-a mutat apoi pe plan economic, solicitând măriri de pensii şi salarii, de parcă România nu ar fi trebuit sa aloce sumele necesare luptei anti-COVID-19. Reamintesc ca la votarea bugetului de stat, România nu era în situaţia de a lupta împotriva unui virus care nu a plecat. Acum, baronii roşii ai PSD vor sa genereze o criza politica, să arunce România în haos, doar pentru interese de partid. Este cel mai iresponsabil lucru pe care îl poate face PSD”, a precizat Roman.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW