Friday, May 27, 2022
Jurnalism corect


Florin Roman consideră că și bugetarii care stau acasă în timpul pandemiei trebuie să intre în șomaj tehnic, inclusiv profesorii

By Madalina Balaceanu , in Politic , at 3 aprilie 2020 Etichete: , , ,

Liderul PNL, Florin Roman, susține că este timpul ca și angajații sectorului public să intre sub incidența sectorului privat. Mai exact, acolo unde bugetarii stau acasă, să primească ajutor de șomaj. Întrebat printr-un comentariu pe Facebook dacă și profesorii ar trebui să intre în șomaj tehnic, liberalul a răspuns „Cred că da. Cei care stau acasă din cauza epidemiei. Știu că unii fac lecții on-line, dar nu toți”.

„Sunt unul din susținătorii ideii ca aceasta criza trebuie suportata de toți, nu doar de unii!

❗️Cred ca e timpul ca sectorul public sa intre sub aceeași incidența a sectorului privat! Adică, acolo unde bugetarii stau acasa din cauza epidemiei sa o facă exact ca privatul, pe ajutor de șomaj!

❗️Bugetarii trebuie sa înțeleagă ca dacă privații nu mai produc, in toamna nu vor fi bani de salarii! Așa ca poți sa ai salariul întreg acum dacă peste câteva luni nu mai bani in buget!

❗️Încasările au scăzut intr-o singura luna cu 40%. Luna viitoare vor fi mai mici, probabil cu 60%. Nu e de gluma!

❗️Când auziți la televizor politicieni care spun ca va dau amânări, esalonari, scutiri gândiți-va bine! Nimic nu e gratis in lumea asta!”, a scris Florin Roman pe Facebook.

Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW