Sunday, October 17, 2021
Jurnalism corect


Florin Cîțu vrea ca o aplicație să integreze toate mijloacele de transport în comun

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 14 iulie 2021

Prim-ministrul Florin Cîțu și-ar dori o aplicație destinată telefoanelor mobile care se integreze titlurile de călătorie pentru toate mijloacele de transport în comun. 

„Atunci când cumperi un singur abonament, şi sper să fie o aplicaţie în curând pe care poţi să o foloseşti pentru toate mijloacele de transport în comun, deja lucrurile devin mai simple. Face sens când vorbim de instituţii ale statului, transportul public în comun, să avem diferite tipuri de abonamente. Din punctul meu de vedere, toate trebuie să fie pe o aplicaţie simplă pe care o foloseşti, deja suntem în secolul XXI, nu cred că există cineva în oraşe care să nu aibă un telefon”, a declarat Florin Cîţu.

În prezent, Societatea de Transport București dispune de o aplicație (Info TB) pentru rutele și orarul mijloacelor de transport în comun, achiziția titlurilor de călătorie putând fi făcută prin intermediul aplicației 24 Pay. Recent, CFR Călătoria și-a lansat propria aplicație pentru orarul trenurilor și achiziția biletelor, însă acestea nu pot fi cumpărate mai devreme de 6 ore, cu excepția trenurilor care deservesc Aeroportul Henri Coandă, unde pot fi luate cu 10 minute înainte.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW