Friday, August 19, 2022
Jurnalism corect


Florin Cîțu se plânge că PSD plătește reclame împotriva sa

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 7 februarie 2022

Apar tot mai multe neînțelegeri în cadrul coaliției de guvernare. În cadrul ședinței de luni, 7 februarie, a conducerii Partidului Național Liberal, președintele formațiunii, Florin Cîțu, s-a plâns colegilor că partenerii social-democrați au finanțat, pe Facebook, mai multe filmulețe în care este criticat. 

„Am discutat în BEx, am spus că este o campanie care mi-a fost adusă la cunoștință, am văzut-o, mi se pare că nu se face, dar vom discuta în coaliție. Am văzut niște postări plătite pe rețelele de socializare. Erau ale Tineretului Social Democrat. Mi se pare bizar să ataci cu bani de la partid președintele celuilalt partid care este în coaliție”, a declarat presei Florin Cîțu.

Omul lui Ludovic Orban a adus totul în atenție

Situația a fost devoală de deputatul Alexandrul Kocsis, unul dintre apropiații lui Ludovic Orban. Din capturile publicate de aceste se observă că Partidul Social Democrat, prin organizația de tineret, a plătit cu circa 10.000 lei pentru șapte campanii de promovare ale unor clipuri video critice la adresa fostului prim-ministru.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW