Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


Florin Cîțu: Revenim la normalitate. În luna martie primim 2.6 milioane de doze de vaccin împotriva COVID-19

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 10 martie 2021

Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat, marți seară, că România va primi 2.6 de milioane de doze de vaccin împotriva COVID-19 în luna martie și cel puțin 3.1 de milioane de doze în luna aprilie.

Revenim la normalitate, împreună, dacă vom continua să fim responsabili! În luna martie primim 2.6 milioane doze de vaccin. În luna aprilie primim cel puțin 3.1 milioane doze de vaccin”, a scris Florin Cîțu, marți seară, pe Facebook.

Premierul susține că a alocat resursele necesare ca, până la finalul lunii septembrie, cel puțin 10.4 milioane de români să fie vaccinați cu ambele doze de vaccin.

CITEȘTE ȘI: Valeriu Gheorghiță: Persoanele eligibile pentru etapa a III-a din municipiile care au rata de infectare peste 4.5 se vor putea vaccina împotriva COVID-19

Florin Cîțu a mai afirmat că nu există niciun scenariu în care România ar putea intra într-o carantină generală în următoarea perioadă.

Am promis că ținem România deschisă de Crăciun și de Revelion, ne-am ținut de cuvânt. Vă asigur că așa va fi și în perioada Sărbătorilor de Paște”, a adăugat prim-ministru.

CITEȘTE ȘI: Klaus Iohannis: Starea de alertă va fi prelungită. Circulația va fi restricționată după ora 22:00

Sursă foto: Inquam photos/ Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW