Wednesday, September 28, 2022
Jurnalism corect


Florin Cîțu propune ca angajații care lucrează în același birou să fie exceptați de la purtarea măștii, cu condiția ca toți să fie vaccinați

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 5 mai 2021

Prim-ministrul Florin Cîțu a propus comitetului interministerial pentru revenirea la normalitate ca angajații care lucrează în același birou să fie exceptați de la purtarea măștii, cu condiția ca toți să fie vaccinați.

„Cel mai bun stimulent este revenirea la normalitate, o viaţă fără mască, în care să putem să circulăm liber, oricând, oriunde. Acesta este cel mai bun stimulent, nu cred că este nevoie de altceva. Noi am oferit companiilor în România centre de vaccinare, în companii se poate face acest lucru. În acelaşi timp, va fi încă o propunere pe masa comitetului interministerial pe care am făcut-o ca în birouri, în companii, dacă toate persoanele sunt vaccinate să nu se mai poarte mască, de exemplu. Sunt propuneri care sunt pe masă şi există aceste motivaţii şi în România. Vom vedea motivaţii financiare dacă este nevoie mai târziu, dar eu cred că suntem oameni responsabili şi vrem să revenim la normalitate cât mai repede. Este o propunere pe care am făcut-o comitetului interministerial. Este pe masa comitetului. Vom vedea ce spun cei de la Ministerul Sănătăţii, cei de la Ministerul Afacerilor Interne. Toţi sunt acolo şi vom vedea care sunt opiniile lor. Este ceea ce eu cred că se poate face dacă într-un birou toate persoanele sunt vaccinate – să poată să stea fără mască”, a declarat Florin Cîţu, la finalul şedinţei de miercuri a Guvernului, citat de News.ro.

O ședință a comitetului interministerial pentru revenirea la normalitate va avea loc vineri, unde va fi dezbătută și propunerea făcută de Florin Cîțu.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW