Saturday, April 13, 2024
Jurnalism corect


Florin Cîțu, proaspăt ales președinte PNL: Suntem un partid unit. Vom folosi resursele împotriva adversarului nostru PSD

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 25 septembrie 2021

Florin Cîțu a transmis, după ce a câștigat alegerile interne din Partidul Național Liberal, la o diferență de 1.000 de voturi față de contracandidatul său, Ludovic Orban că partidul se va uni și își va folosi toate resursele împotriva adversarilor politici din PSD.

În același timp, trebuie să fiu sincer și să spun că nu mă surprinde alegerea dumneavoastră, pentru că echipa câștigătoare e singura alegere pentru Partidul Național Liberal. Vă promit, așa cum am spus, că voi fi președintele tuturor liberalilor, indiferent pentru cine ați votat astăzi”, a declarat Florin Cîțu, la scurt timp după ce a aflat rezultatul votului.

Premierul susține că PNL va fi un partid unit, după Congresul din 25 septembrie, ce își va folosi toate resursele împotriva PSD.

Suntem un partid unit de astăzi și vom folosi toate resursele împotriva adversarului nostru politic, PSD. Să știți că nu a fost o campanie, a fost o mișcare care începe cu PNL și care va schimba România în bine. Vă mulțumesc tuturor și împreună construim România liberală”, a adăugat premierul.

Florin Cîțu a transmis primul mesaj în calitate de președinte PNL către foștii parteneri de coaliție de la USR PLUS.

Vom discuta toate detaliile când ne vom așeza la masă. Îi așteptăm la guvernare, dar nu îi rugăm să vină la guvernare”, a precizat prim-ministrul.

Noul președinte PNL i-a asigurat pe cei din tabăra lui Ludovic Orban că „nu va exista o vânătoare de vrăjitoare”.

CITEȘTE MAI MULTE AICI: BREAKING NEWS Florin Cîțu este noul președinte al PNL

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW