Thursday, May 30, 2024
Jurnalism corect


Conducerea PNL, în ședință. Eventualele remanieri guvernamentale, printre subiectele abordate

By Ana Teșcan , in Politic , at 22 martie 2022

Biroul Executiv (BEx) al PNL are o ședință marți, 22 martie, la ora 14:00. Eventualele remanieri guvernamentale sunt un posibil subiect de discuție al conducerii PNL.

Florin Cîțu a declarat, la Senat, în contextul evaluării miniștrilor cabinetului Ciucă, că posibilele concluzii vor fi aduse în BEx.

„Evaluările sunt zilnice. Când vom avea o concluzie, o aducem în BEx, și apoi luăm decizia.”

Totodată, liderul de partid a declarat că PNL este pregătit să facă schimbări, dacă va fi nevoie.

„PNL a arătat că niciodată oamenii săi nu se cramponează de funcții și atunci când este nevoie să facem o schimbare, o facem (…) eu cred că toți membrii PNL, de fapt sunt sigur, doresc binele PNL”, a menționat Cîțu.

Președintele liberalilor este gata să ia măsuri pentru creșterea economiei și pentru o cât mai bună performanță a partidului.

„Vedem cum crește partidul, unde avem probleme (…) cum putem îmbunătăți. Conducerea PNL trebuie să ia toate măsurile să se asigure că PNL, în 2024 va fi cel mai mare partid din România”, a mai spus Florin Cîțu.

Context

Luni, 21 martie, toți miniștrii Cabinetului Ciucă au fost evaluați în urma unei ședințe a coaliției, discutându-se cu fiecare, separat, timp de 30 de minute.

Sursa: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW