Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


Florin Cîțu insistă ca el să fie propunerea de prim-ministru

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 8 noiembrie 2021

Președintele Partidului Național Liberal, Florin Cîțu și-a reiterat luni, 8 noiembrie, dorința de a reveni cu puteri depline în funcția de prim-ministru. 

Refuzat atât de USR, cât și de PSD, Florin Cîțu se teme ca să nu cadă în irelevanță politică, dacă în funcția de prim-ministru ar ajunge Nicolae Ciucă, favoritul președintelui Iohannis, ori unul dintre liderii social-democrați, astfel că insistă ca el să fie propunerea PNL la consultările de la Cotroceni.

„PNL va avea propria propunere de premier. Am văzut că se încearcă modificarea PNRR, ceea ce este imposibil. PNL are mai multe decizii. Propunerea de premier este președintele partidului. Desemnarea o face președintele României. Direcția de guvernare nu are nicio legătură cu partenerul. Planul de reforme nu poate fi schimbat. Pe noi ne interesează să impune reforme. Este crucial (n.r. – să păstreze Ministerul Finanțelor). Am convins agenții de rating să schimbe perspectiva de la negativă la stabilă”, a declarat președintele PNL, Florin Cîțu.

Biroul Politic Naţional al Partidul Național Liberal se va reuni  luni, 8 noiembrie, începând cu ora 19:00, la sediul central din Modrogan, pentru a lua o decizie în privinţa negocierilor cu PSD și USR.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW