Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Florin Cîțu îl atacă pe Ludovic Orban pe tema abrogării legii care blochează privatizările: Sunt foarte supărat că nu a trecut de Parlament

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 25 iunie 2021

Se ascute lupta între candidați pentru șefia PNL, cu trei luni rămase până la congres. Prim-ministrul Florin Cîțu a lansat săgeți la adresa lui Ludovic Orban, liderul Camerei Deputaților, pe motiv că ar întârzia abrogarea legii prin care este interzisă vânzarea participațiilor statului. 

„Sunt foarte supărat că nu a trecut de Parlament. Nu este nici un fel de justificare, pentru un guvern de dreapta, ca acea lege să nu treacă. Sper că nu e vorba de lupte politice interne, să suferim toți pentru că încearcă cineva să pună piedici guvernului doar din cauze de politică internă”, a declarat, vineri, Florin Cîțu.

Pe 13 august 2020 a intrat în vigoare legea inițiată de PSD prin care se interzice, pe o perioadă de doi ani, vânzarea participațiilor statului la companiile şi societăţile naţionale, la bănci, precum şi la orice altă societate.

Congresul PNL va avea loc pe data de 25 septembrie, însă până atunci vor fi organizate alegeri în fiecare organizație locală. Pentru funcția de președinte al formațiunii vor candida Ludovic Orban și Florin Cîțu.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *